Schmink is ook leuk voor volwassenen, denk aan festival schmink, festival paint of festival glitter. We schminken dan sjiek, flowy of juist abstracte eye- en voorhoofd designs. Uiteraard voorzien van veel glitter en bling. Het brengt je meteen in de festival sfeer!

Festival schmink en glitter

Je hebt het vast weleens gezien op een festival, vakantie of social media; mooie make-up met steentjes, metallic kleuren en vooral heel veel glitter. Festival schmink dus! Vooral op feestjes met een Ibiza-achtig thema zie je ze voorbijkomen. Prachtige gezichten die het feest nog meer sfeer geven.

Wij zijn ook in te huren voor je festival schmink. We komen graag naar je toe met onze uitgebreide festival schmink & glitterbar. Is festival schmink op je gezicht toch nog even een brug te ver dan kunnen we ook een mooi arm-, hand, been of rugdesign maken. Jij bepaalt hoe groot het mag worden.

Tip: voor feestjes met blacklight kunnen we ook designs maken met neonpaint. Deze is glow-in-the-dark en geeft dus een extra spectaculair resultaat!  

Professionele festival schmink

Wij doen festivalschmink voor zowel mannen als vrouwen vanuit een uitgebreide, mooi ogende setup. We gebruiken professionele materialen en houden alle benodigdheden zoals kwasten goed schoon. Feestgasten nemen plaats de stoel en in overleg kiezen we een design dat zo uitbundig of discreet is als zij willen. Vaak stemmen we de kleuren af op de outfit van degene die geschminkt wordt voor een mooi gebalanceerd resultaat.

Mobiele Festival Glitter

Het is ook mogelijk om ons rond te laten lopen met glitter en bling. We hebben alles bij de hand voor een feestelijke glitter touch terwijl we ons onder de gasten begeven. Daarnaast hebben we ons vaste schminkstation waar we gasten kunnen voorzien van festival schmink.

Festival schmink voor ieder feestje

Festival schmink komt niet alleen tot z'n recht op festivals; integendeel! Je kunt er je bedrijfsfeest, teamuitje, jubileum, bruiloft, straatfeest of andere viering een superfeestelijk tintje mee geven. Het schminken is een vermakelijke happening op zich en daarna geniet iedereen nog het hele feest van zijn eigen mooie creatie en van die van zijn mede-feestgangers. Succes gegarandeerd!

Festival schmink Noord-Brabant, Festival schmink Tilburg, Festival schmink Eindhoven, Festival schmink Breda, Festival schmink Den Bosch, Festival schmink Oisterwijk, Festival schmink Hilvarenbeek, Festival schmink Best, Festival schmink Eersel, Festival schminken, Glitterbar, Glitters Festival Tilburg, Festival glitters Tilburg, Festival glitters Eindhoven