Kinderschmink

Wat is er nou leuker voor kinderen dan schmink? Schminken voor kinderen is op elk evenement of feest een gegarandeerd succes. Vooral in de leeftijd van 3 tot 11 jaar zijn veel kinderen dol op schmink. Het geeft kinderen de kans hun fantasie te gebruiken, elke leeftijdsgroep op hun eigen manier. Voor elke leeftijdsgroep geldt dat flink glitter natuurlijk niet mag ontbreken. Met het inhuren van schmink op je feest of evenement zit je altijd goed bij je jonge gasten! Zeg nou zelf; die vrolijke geschminkte koppies; daar word je toch ook blij van?

Schminken voor kinderen tussen 3 en 5 jaar

In deze leeftijdsgroep zien we dat de kinderen echt een rol aannemen als ze geschminkt worden. Ze willen niet alleen geschminkt worden als dino, ze zijn dan meteen ook een dino! Dit geeft extra sfeer op je feest of event wanneer de kinderen in hun rol met elkaar spelen. Erg populaire schminkjes bij kinderen van deze leeftijdsgroep zijn; unicorn, prinses, poesje, dino of tijger. In deze leeftijdscategorie geldt dat niets te gek is. Hoe meer hoe beter!

Schminken voor kinderen van 5 tot 8 jaar

Ook deze leeftijdsgroep vindt schmink erg leuk. Ze kijken bij elkaar af wat ze mooi of leuk vinden en willen graag met vrienden of vriendinnen hetzelfde geschminkt worden. Heel gezellig! Populaire schminkdesigns in deze leeftijdsgroep zijn nog steeds de unicorn, maar ook een zeemeermin of een panter. Voor de liefhebbers van stoer is er nog steeds de dino, maar ook Spiderman of een enge spin.

Schminken voor kinderen van 9 tot 12 jaar

Hier zien we dat kinderen vooral kiezen voor stoere of juist mooie, volwassener designs. Er wordt druk overlegd en vaak samen gekozen. Twijfelaars worden door de durfals over de streep getrokken. De designs mogen nu wat volwassener zijn, denk aan een bloemendesign, graffiti, een voetbal design, skelet of een horror-clown.

Kinderschmink op je feest of evenement

Je kunt ons inhuren voor je bedrijfsfeest, evenement, maar natuurlijk ook voor een kinderfeestje of verjaardag. Op onze tarievenpagina vind je alle mogelijkheden! Vragen of een speciaal thema? Vraag het ons gerust.

Kinderschmink Tilburg, Kinderschmink Moergestel, Kinderschmink Oisterwijk, Kinderen schminken tilburg, schmink voor kinderen Eindhoven, Kinderschmink Den Bosch, Kinderschmink Best, Kinderschmink Oirschot, Kinderschmink Goirle, Kinderschmink Hilvarenbeek, Kinderschmink Berkel-Enschot, Kinderschmink Udenhout