Waar is dat feestje?

Uiteraard schminken wij ook op kinderfeestjes. Voor kinderen is schminken een feest. En wat is er dan leuker dan schminken speciaal voor JOUW feest? Als er iemand speciaal voor jou langskomt met een enorme koffer vol prachtige kleurtjes en glitter om jou en je vrienden en vriendinnen sprookjesachtig mooi of superstoer te maken?

Kinderfeestje

We komen langs met onze uitgebreide setup; een grote koffer vol schmink en glitter in alle mogelijke kleuren.. Als het tijd is mag de jarige natuurlijk als eerste plaats nemen op de hoge stoel!

We nemen de tijd voor elk kind om mooie kleuren te kiezen, details toe te voegen en lipstick op te doen. Het geheel wordt afgemaakt met hoogwaardige glitter. Dit is een verschil met hoe we op grote events werken. We komen speciaal voor het feestje en de kinderen krijgen dus alle aandacht!

Extra aandacht voor de jarige

Voor de jarige hebben we iets speciaals; een mooie handgemaakte bling (facejewel) naar keuze voor op de schmink. Deze brengen we met huidlijm aan op het voorhoofd en dit geeft de schmink direct een extra wauw-factor. Het geeft de jarige meteen een leuk aandenken aan ons bezoek want deze blings zijn herbruikbaar.

Thema kinderfeestjes

Bepaalde themas zijn en blijven populair bij kinderen. Unicorns en regenbogen bijvoorbeeld, of dino's. Heb je een speciaal thema, geef dat dan aan ons door zodat wij ons daarop kunnen voorbereiden. 


Kinderfeestje Tilburg, Kinderfeestje Moergestel, Kinderfeestje Oisterwijk, Kinderfeestje Goirle, Kinderfeestje Hilvarenbeek, Kinderfeestje Berkel-enschot, Kinderfeestje Udenhout, Kinderfeestje Haaren, Kinderfeestje Eindhoven, Kinderfeestje Den Bosch, Kinderfeestje Breda, Kinderfeestje Best, Kinderfeestje Oirschot.