Zo mooi kan schmink zijn

Schmink alleen leuk voor kinderen? Natuurlijk niet! Schmink is ook leuk voor volwassenen. En niet alleen voor Halloween of carnaval. Schmink voor volwassenen geeft je evenement of feest net even dat feestelijke tintje. 
Bedrijfsevenementen, kerstfeesten, strandfeesten, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden zijn zeer geschikt om schmink voor volwassenen in te zetten. Dat kan chique en ingetogen maar ook lekker uitbundig zijn, passend bij je evenement en jouw gasten.

Glitter

Wie houdt er nou niet van glitter als er wat te vieren is? Naast schmink voor volwassenen hebben wij een uitgebreide collectie glitters in alle mogelijke kleurmixen. Zo hebben wij bij elke outfit een passende glitter voor gezicht, haar of lichaam. Glitter is ook een goede keuze voor gasten die wel willen stralen maar schmink net even teveel vinden. Er is dus voor ieder wat wils.

Schminker boeken

Schmink op je themafeest, bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement? Wij zijn er graag bij. Bekijk de mogelijkheden bij onze tarieven! Speciale wensen? Neem gerust contact met ons op.

Schmink voor volwassenen in Tilburg, Schmink voor volwassenen Eindhoven, Schmink voor volwassenen Oisterwijk, Schmink voor volwassenen Den bosch, Schmink voor volwassenen Breda, Schmink voor volwassenen Moergestel, Schmink voor volwassenen Berkel-Enschot, Schmink bruiloften, Schmink voor volwassenen op bedrijfsfeesten, Schmink voor volwassenen op bruiloften, Schmink voor volwassenen op festivals, Festivalschmink