Oh, kom er eens kijken…

Wij maken alle kinderen mooi met sinterklaas schmink! Als de Sint komt is het feest. Heel Nederland staat op z'n kop. Voor de kleintjes de spannendste tijd van het jaar! En welk kind vindt het nou niet leuk om zich te verkleden als Piet of zelfs Sinterklaas? Speciaal voor hen hebben we onze feestelijke Sinterklaas schmink.

Misschien denk je bij Sinterklaas schmink meteen aan roetvegen. Die doen we natuurlijk ook maar daarnaast nog veel meer! Wat dacht je van een mooie mini mijter, Pietenmuts met pietenveer of een Sint-kroon?

Sinterklaas schmink op je zakelijke event

Omdat Sint-feesten veelal op het werk van plaatsvinden en er veel belangstelling is voor sinterklaas schmink houden we de designs klein. Zo kunnen we veel kinderen voorzien van een extra feestelijk tintje. Dus organiseer je een Sinterklaasfeest voor jouw bedrijf denk dat eens aan schmink om de feestvreugde verder te verhogen. Uiteraard kunnen we bij kinderen die niet op het gezicht geschminkt mogen of willen worden een mooie Sinterklaas schmink op de arm maken.

Wij komen ook schminken als schminkpiet!

Sinterklaas schmink Tilburg, Sinterklaas schmink Eindhoven, Sinterklaas schmink Den Bosch, Sinterklaas schmink Breda, Sinterklaas kinderanimatie, Sinterklaas bedrijfsfeest, Sinterklaas activiteit, pietenschmink, roetveegpiet schmink, kinderschmink sint